Så enkelt er det..

Namsosbanen..

V står for “kilen” mellom systemet og storkapitalismen. Venstre (V) er syntesen. Hypotese: ((Tese (Systemet)) <- >((Antitese(storkapitalismen)) = ((Syntese)- Teamwork for enkeltindividet og dets rettigheter i samfunnet)). Teamarbeidet,samhandlingen starter med “navet” i sentrum (syntesen). Bare tenk Ullevål-, Lerkendal-, Aker stadion, eller “saken” sett ut fra et kontor i Karl Johan.. Hvor starter spillet, og hvor befinner enkeltmennesket seg,  som slår/sparker ballen (saken) i gang? Jo, i sentrum av midtsirkelen (på kontoret), midt på banen! Enkeltmennesket kan ikke klare alt allene! Mennesket må ha et samkjørt team i ryggen eller i nærheten. Tenk at ballen er saken eller ordene, som ruller mot et eller to mål. Målet må være SMART! (S= Spesifikt, M= Målbart, A= Akseptert av en gruppe eller et team, R= Realistisk, T = Tidsbestemt). Fra visjon til mål.. Så enkelt er faktisk sentrumspolitikk! Ha en filiosofisk dag!:-)

4 kommentarer til Så enkelt er det..

  1. .. og Hegel´s tese var i allefall ikke høyrepopulistisk, eller?:-)

  2. Tror det beste hadde vært en Venstre, AP og KRF sentrumsregjering etter 2013..

  3. Roger G.

    Da noterer vi én stemme for det alternativet.

  4. På flankene er det like trangt. Går for et sosialliberalt alternativ, – med muligheter for enkeltmenneske og fellesgodene!